معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی فارس از تثبیت جایگاه مجموعه جهانی حافظیه به عنوان محبوب‌ترین مقصد گردشگری استان در نوروز ۱۴۰۵ خبر داد.

حافظيه

به گزارش همشهری‌آنلاین، حیدر زاهدیان‌نژاد با تشریح کارنامه شش‌روزه ستاد خدمات سفر اظهار داشت: از ابتدای سال نو تاکنون، مجموعه فرهنگی حافظیه با ثبت ۶ هزار و ۲۳۸ بازدید، صدرنشین بلامنازع کانون توجه علاقه‌مندان به تاریخ و ادب ایران‌زمین است.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی فارس افزود: پس از حافظیه، آرامگاه شیخ اجل سعدی با ثبت حضور ۳ هزار و ۸۵۳ نفر و مجموعه تاریخی زندیه با ۲ هزار و ۱۱۸ بازدیدکننده*، در رده‌های بعدی استقبال گردشگران قرار دارند.

او در خصوص جزئیات آماری ششمین روز از بهار طبیعت تصریح کرد: تنها در روز ششم فروردین‌ماه، یک هزار و ۲۳۲ نفر از آرامگاه حافظ، ۷۸۰ نفر از آرامگاه سعدی و ۳۹۰ نفر از مجموعه تاریخی زندیه بازدید کرده‌اند که این حجم از حضور، نشان‌دهنده پیوند ناگسستنی هم‌وطنان با میراث کهن خویش است. همچنین در این روز، مجموعه جهانی پاسارگاد نیز پذیرای ۲۷۰ نفر از اصالت‌پژوهان و گردشگران بوده است.

زاهدیان‌نژاد با ستودنی توصیف کردن شکوه حضور مردم در میعادگاه‌های فرهنگی شیراز، بر استمرار خدمات‌رسانی مطلوب تأکید کرد و گفت: تمامی محوطه‌های تاریخی و موزه‌های استان با آمادگی کامل و بر اساس جدول زمان‌بندی اعلام شده، مهیای میزبانی از تمدن‌دوستان هستند. هدف ما فراهم آوردن تجربه‌ای ماندگار، ایمن و توأم با آرامش برای تمامی زائران و مجاوران شهر راز در ایام نوروز است.

کد خبر 1026225
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار گردشگری و ميراث فرهنگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha